Puunkaato Vantaa

Tarvitsetko apua puunkaadossa Vantaalla?

Anna meidän auttaa – Kutsu ammattitaitoinen arboristi paikalle! Palveluihimme kuuluu puunkaato, puiden hoito, haketus ja kantojyrsintä. Voimme tehdä puunkaadot ns suorana kaatona, kiipeilykaatona tai nostokoriautoa apuna käyttäen. Olemme tehneet puiden kaatoja monipuolisesti jo pitkään, joten meiltä onnistuu kaadot myös ahtaissa tai muuten hankalissa paikoissa. Lue lisää: puunkaadosta yleisesti.
Puunkaato Vantaa

Puunkaato lupa Vantaalla

Puunkaato lupaa Vantaalla ei tarvita, mikäli puu aiheuttaa välitöntä vaaraa omalle tai muiden turvallisuudelle. Asemakaava vaatii joissain tapauksissa, että kaadettavien puiden tilalle on istutettava taimia. Tavallisessa tilanteessa puun saa kaataa maanomistajan luvalla, mutta luvanvaraisuus on hyvä varmistaa etukäteen alueen lupakäsittelijältä. Muuta huomoitavaa: Puut tulisi kaataa aikana, jolloin ei ole lintujen pesintäkausi. Puunkaato lupaa Vantaalla voit hakea osoitteesta: www.lupapiste.fi Lisää puunkaato luvista Vantaalla: www.vantaa.fi Puunkaato kannattaa aina teettää alan ammattilaisella, jotta vältytään vahingoilta.
pihapuupalvelut puunkaadot laadulla vantaa nurmijärvi klaukkala

Ota yhteyttä

Arboristi Ville Boijer-Spoof

Puhelin: 050 362 8929 Sähköposti: myynti@pihapuupalvelut.fi Osoite: Peltohiirentie 5, 01800 Klaukkala Y-tunnus: 2954206-5

Tilaa ilmainen arviokäynti